Alexandra Stan divortata si amorezata…din nou

Alexandra Stan divortata si amorezata…din nou

Alexandra Stan se bucură de succes în plan profesional, dar în plan personal nu a avut la fel de mult noroc. Acum aproape un an, vedeta a divorţat, după doar câteva luni de căsătorie, iar acum este din nou îndrăgostită.

Alexandra Stan este o cunoscută cântăreață română, recunoscută pentru hiturile sale internaționale precum „Mr. Saxobeat” și „Lemonade”. De-a lungul carierei sale, viața personală a artistei a fost adesea subiect de interes pentru fanii săi și pentru publicul larg.

Cu toate acestea, până la data cunoștințelor mele în septembrie 2021, nu există informații oficiale sau detalii confirmate cu privire la un divorț în viața Alexandrei Stan. Este important de menționat că informațiile privind viața personală a celebrităților pot varia și pot apărea în surse de știri sau publicații online.

 

Alexandra Stan divortata si amorezata...din nou

Alexandra Stan a trecut peste divorţ şi iubeşte din nou. Artista a fost suprinsă recent în compania unui tânăr misterios, pe nume Daniel Bobovnikov, care pare că se ocupă cu modelingul. Cei doi s-au postat mai multe imagini în care apar împreună pe Instagram, mai ales că au petrecut  de minune la Neversea. Tânărul a susţinut.o pe artistă chiar înainte de a intra pe scenă!

 

Alexandra Stan divortata si amorezata…din nou

Lasă un răspuns

© 2024 Divort TV un proiect Tatal.ro 0745150894 avocat Coltuc Marius - WordPress Theme by WPEnjoy