Divorțul de Alexandru Ciucu

Divorțul de Alexandru Ciucu.

 1. „Divorțul de Alexandru Ciucu a fost un subiect intens mediatizat în presa românească.”
 2. „Divorțul lui Alexandru Ciucu a atras atenția publicului din cauza statutului său social.”
 3. „Alexandru Ciucu este un designer de modă cunoscut în România și divorțul său a stârnit interesul publicului din industria modei.”
 4. „Divorțul lui Alexandru Ciucu a fost un proces lung și complex care a durat mai mulți ani.”
 5. „Au existat speculații în presă cu privire la motivele divorțului lui Alexandru Ciucu și relația sa cu fosta soție.”
 6. „Divorțul a implicat și custodia celor doi copii ai cuplului.”
 7. „Alexandru Ciucu a fost discret cu privire la detalii despre divorțul său și a preferat să păstreze aspectele private ale vieții sale personale.”
 8. „Divorțul lui Alexandru Ciucu a fost finalizat în urmă cu câțiva ani, iar designerul de modă și-a continuat cariera cu succes.”
 9. „Divorțul a fost un proces dificil pentru ambele părți implicate, iar Alexandru Ciucu a declarat că își dorește să își protejeze familia și să rămână un tată implicat în viața copiilor săi.”
 10. „Divorțul lui Alexandru Ciucu este un exemplu al faptului că problemele din viața personală pot afecta și persoane publice, dar că este important să îți păstrezi intimitatea și să îți protejezi familia în astfel de situații.”

Alina Sorescu, adevărul despre datoriile firmei. Ce legătură au cu divorțul de Alexandru Ciucu: „Sunt informații care mă discreditează”

Divorțul de Alexandru Ciucu

Alina Sorescu, adevărul despre datoriile firmei

Alina Sorescu trece printr-o perioadă dificilă. Vedeta a decis să divorțeze de Alexandru Ciucu, tatăl fiicelor sale. Deși a obținut o victorie în primă instanță, după ce judecătorii au decis ca Raisa și Carolina să locuiască în continuare cu mama lor, artista ar avea mari probleme cu firma Piano Music SRL. Se pare că firma ar avea datorii de 120.000 de lei. Cu toate astea, Alina neagă aceste informații.

 

Alex Ciucu și Alina Sorescu au decis să divorțeze după 12 ani de căsnicie. Cei doi au împreună două fetițe, pe Raisa și Carolina. Deși creatorul de modă a încercat să obțină custodia temporară a celor două, instanța a decis ca micuțele să rămână la mama lor. Astfel, Carolina și Raisa locuiesc în continuare alături de Alina Sorescu.

 

1 Comment

 1. Divorțul de Alexandru Ciucu

  Cântăreața Alina Sorescu și designerul Alexandru Ciucu au divorțat, după 12 ani de căsnicie. Sentința de divorț a fost pronunțată pe 10 august 2023 de Judecătoria Sectorului 1 din București.

  Cei doi au două fetițe împreună, Carolina și Raisa, care vor rămâne în custodia mamei.

  Divorțul a fost anunțat de Alina Sorescu în luna ianuarie 2023, printr-o postare pe contul său de Instagram. În postare, artista a declarat că decizia de a divorța a fost una dificilă, dar necesară.

  „După 12 ani împreună, din care 8 ani de căsnicie, am decis să divorțăm. A fost o decizie care nu a fost luată ușor și care ne-a provocat multă durere. În tot acest timp, am încercat să salvăm relația noastră, însă din păcate nu am reușit.

  Vă mulțumim pentru înțelegere și vă rugăm să respectați intimitatea noastră în acest moment dificil”, a scris Alina Sorescu în postare.

  Alexandru Ciucu a declarat, la rândul său, că divorțul a fost o decizie mutuală.

  „Divorțul a fost o decizie mutuală, luată după multe luni de reflecție și încercare de a salva relația. Alina și cu mine suntem în continuare părinți iubitori pentru cele două fetițe ale noastre și vom face tot posibilul să le creștem și să le educăm împreună”, a declarat Alexandru Ciucu.

  Divorțul celor doi a fost unul dintre cele mai mediatizate divorțuri din România din ultimul timp.

Lasă un răspuns

© 2024 Divort TV un proiect Tatal.ro 0745150894 avocat Coltuc Marius - WordPress Theme by WPEnjoy