GIULIA ANGHELESCU ŞI VLAD HUIDU DIVORTEAZA?

GIULIA ANGHELESCU ŞI VLAD HUIDU DIVORTEAZA?GIULIA ANGHELESCU ŞI VLAD HUIDU, LA UN PAS DE DIVORŢ. CE SE ÎNTÂMPLĂ CU CĂSNICIA CELOR DOI

Giulia Anghelescu și soțul ei au fost la un pas de divorț. Cei doi au stat separaţi mai bine de un an, însă împreună au reuşit să treacă peste momentele grele din cuplu. Recent, în cadrul unui interviu, vedeta a dezvăluit cum au reușit să reînvie pasiunea în cuplu.

GIULIA ANGHELESCU ŞI VLAD HUIDU DIVORTEAZA
GIULIA ANGHELESCU ŞI VLAD HUIDU DIVORTEAZA

 

 

Ne puteti scrie pe https://tatal.ro/

1 Comment

 1. Procesul de divorț pentru vedete in România nu este diferit față de cel al oamenilor obișnui, însă complexitatea cazului poate varia. Iată câțiva factori care pot influența acest proces:

  Bunuri împărțite: Vedetele pot avea bunuri mai multe și mai valoroase de împărțit (case, mașini, obiecte de artă), ceea ce poate prelungi procedurile.
  Așteptarea publică: Vedete pot fi supuse unui grad ridicat de interes public în timpul divorțului, ceea ce poate duce la presiune suplimentară și eventuale încercări de mediatizare a procesului.
  Custodia copiilor: Dacă există copii minori, stabilirea custodiei poate fi un aspect delicat și poate necesita medierea unui avocat specializat.
  În general, pașii pentru divorț sunt următorii:

  Depunerea cererii de divorț: Un avocat specializat va redacta cererea de divorț în funcție de tipul divorțului (prin acord sau cu contencios).
  Dosarul la instanță: Se depune dosarul la judecătoria competentă, iar instanța stabilește termenele de judecată.
  Partajul bunurilor: Soții decid asupra împărțirii bunurilor comune sau instanța stabilește în funcție de lege.
  Custodia copiilor: Soții pot ajunge la o înțelegere privind custodia copiilor sau instanța decide în funcția de interesul superior al copilului.
  Hotărârea instanței: Judecătorul emite o hotărâre finală privind divorțul, partajul bunurilor și (dacă e cazul) custodia copiilor.
  Pentru a afla mai multe detalii despre divorț in România, puteți consulta un avocat specializat in dreptul familiei sau puteți căuta online informații de la instituții oficiale (https://portal.just.ro/).

Lasă un răspuns

© 2024 Divort TV un proiect Tatal.ro 0745150894 avocat Coltuc Marius - WordPress Theme by WPEnjoy