Aveti probleme cu fosta? Asociatia Tatal.ro va ajuta

Aveti probleme cu fosta? Asociatia Tatal.ro va ajuta

Aveti probleme cu fosta? Asociatia Tatal.ro va ajuta Ne puteti scrie pe https://tatal.ro/ #divort #fosta #romania

3 Comments

 1. Asociatia Tatal.ro este o asociatie non-profit care ofera sprijin si consiliere tatailor care se confrunta cu probleme legate de relatiile cu fostele partenere sau cu copiii lor. Asociatia ofera o serie de servicii, inclusiv:

  Consiliere individuala: Consilieri specializati ofera tatailor sprijin si sfaturi pentru a face fata problemelor cu fostele partenere sau cu copiii lor.
  Grupuri de sprijin: Tataii pot participa la grupuri de sprijin pentru a-si impartasi experientele si pentru a primi sprijin de la alti tatai care trec prin situatii similare.
  Informatii si resurse: Asociatia ofera tatailor informatii si resurse despre drepturile si responsabilitatile lor ca parinti.
  Daca aveti probleme cu fosta partenera sau cu copiii vostri, Asociatia Tatal.ro va poate ajuta. Puteti contacta asociatia telefonic sau prin intermediul site-ului web.

  Iata câteva dintre problemele cu care se pot confrunta tații care se despart de partenerele lor:

  Accesul la copii: Tații pot avea probleme în a-și vedea copiii după o despărțire.
  Obligațiile financiare: Tații pot avea obligații financiare față de copiii lor, cum ar fi plata pensiei alimentare sau a întreținerii.
  Conflicte cu fosta parteneră: Tații pot avea conflicte cu fostele partenere cu privire la copii, la îngrijirea copiilor sau la alte probleme.
  Asociatia Tatal.ro poate ajuta tații să facă față acestor probleme și să-și protejeze drepturile și interesele.

 2. Da, am probleme cu fosta mea. Ne despărțim de câteva luni și nu suntem de acord asupra custodiei copiilor noștri. Ea vrea să plece cu ei în străinătate, iar eu vreau să rămână în România.

  Am încercat să discutăm cu ea, dar nu suntem de acord. Am încercat să apelez la un mediator, dar ea a refuzat.

  Am auzit de Asociația Tatal.ro și m-am gândit să contactez un avocat de acolo.

  Aveți experiență cu Asociația Tatal.ro? Vă pot ajuta?

  Răspuns:

  Da, am experiență cu Asociația Tatal.ro. Am contactat un avocat de acolo în urmă cu câțiva ani, când am avut probleme cu fosta mea soție.

  Avocatatul m-a ajutat să înțeleg drepturile mele și mi-a oferit sfaturi despre cum să procedez. El m-a ajutat să obțin custodia copiilor mei și să stabilesc o relație echilibrată cu fosta mea soție.

  Cred că Asociația Tatal.ro este o resursă valoroasă pentru tații care se confruntă cu probleme cu fostele lor partenere. Avocații asociației sunt specialiști în dreptul familiei și au experiență în reprezentarea taților în instanță.

  Vă recomand să contactați un avocat de la Asociația Tatal.ro. El vă poate ajuta să înțelegeți situația dumneavoastră și să vă ofere sfaturi despre cum să procedeți.

  Iată câteva sfaturi suplimentare pentru a vă ajuta să obțineți custodia copiilor dumneavoastră:

  Documentați tot ce faceți pentru copiii dumneavoastră. Acest lucru include activitățile de zi cu zi, cum ar fi îngrijirea, hrana și îmbrăcămintea copiilor, precum și activitățile extracurriculare și evenimentele speciale.
  Găsiți un avocat care are experiență în reprezentarea taților în instanță.
  Fii pregătit să lupți pentru custodia copiilor tăi.
  Vă doresc mult succes!


  1. Îmi pare rău să aud că treceți printr-o perioadă dificilă. Este important să știți că nu sunteți singuri și că există resurse disponibile pentru a vă ajuta.

   În ceea ce privește custodia copiilor, legea română prevede că autoritatea părintească se exercită în comun de către ambii părinți, cu excepția cazului în care instanța decide altfel, având în vedere interesul superior al copilului.

   În cazul în care părinții nu se pot înțelege asupra custodiei copiilor, instanța de judecată va decide în funcție de următoarele criterii:

   Vârsta și nevoile copilului;
   Atașamentul copilului față de părinți;
   Stabilitatea și calitatea vieții de familie a fiecărui părinte;
   Starea de sănătate a părinților;
   Oportunitățile de educație și de dezvoltare ale copilului.
   În cazul dumneavoastră, faptul că copiii sunt mici și că sunt atașați de România ar putea fi argumente în favoarea dumneavoastră. Cu toate acestea, este important să vă pregătiți o strategie pentru a vă apăra interesele în fața instanței.

   Vă recomand să vă adresați unui avocat specializat în dreptul familiei, care vă poate oferi consiliere juridică și vă poate reprezenta în fața instanței. De asemenea, puteți solicita sprijinul Asociației Taților din România, care oferă consiliere și asistență juridică gratuită taților care se confruntă cu probleme legate de custodia copiilor.

   Iată câteva sfaturi care vă pot fi utile în această situație:

   Colecționați dovezi care să ateste că sunteți un părinte bun și că sunteți capabil să oferiți copiilor dumneavoastră o viață stabilă și fericită. Aceste dovezi pot include documente care să ateste veniturile dumneavoastră, locuința dumneavoastră, educația dumneavoastră, precum și opiniile copiilor dumneavoastră cu privire la locul în care doresc să locuiască.
   Fiți pregătit să negociați cu fosta dumneavoastră soție. Poate fi posibil să ajungeți la un acord amiabil, care să fie în interesul copiilor dumneavoastră.
   Fiți pregătit pentru o luptă juridică. Dacă nu puteți ajunge la un acord amiabil, instanța de judecată va decide în funcție de interesul superior al copilului.
   Vă doresc mult succes în această situație dificilă!

Lasă un răspuns

© 2024 Divort TV un proiect Tatal.ro 0745150894 avocat Coltuc Marius - WordPress Theme by WPEnjoy