Cum divortez in Metaverse – divorce on Metaverse

Ne vom pertrece din ce în ce mai multe timp, mai ales la muncă, pe Metaverse, universal online la care lucrează Mark Zuckerberg. Aceasa este predicţia făcută de co-fondatorul Microsoft, Bill Gates. El crede că, în următorii doi-trei ani, tot mai multe companii vor muta şedinţele pe Metaverse.

Milionarul recunoaşte însă că mutarea va fi una greoie pentru că majoritatea angajaţilor nu deţine mijloacele tehnice pentru a intra în Metaverse, cum ar fi căşti şi ochelati VR (realitate virtuală). “Mai avem de muncă, dar ne apropiem de un punct în care tehnologia va reuşi să redea perfect experienţa de a fi împreună la birou”, a adăugat Bill Gates.

Ce este metaverse

Metaverse este un spaţiu online virtual care foloseşte realitate virtuală, realitate augmentată şi video pentru a recrea spaţii din lumea reală. Utilizatorii pot “trăi” în Metaverse. Susţinătorii proiectului, printre care şi CEO-ul Meta Mark Zuckeberg, cred că Metaverse poate înlocui internetul actual. El a fost deja implementat, la scară mică, cum ar fi în jocul Second Life.

#Metaverse #Meta #Facebook

Oh, and what if divorce happens? This Tweet and its responses will hit hard with anyone who played everything from Neopets to Club Penguin.

Lasă un răspuns

© 2024 Divort TV un proiect Tatal.ro 0745150894 avocat Coltuc Marius - WordPress Theme by WPEnjoy